Η εταιρία

H Luxlikehome είναι μία επιχείρηση, η οποία αναδείχθηκε μέσα από την ανάγκη προσαρμογής, της διαχείρισης των καταλυμάτων, στη σύγχρονη εποχή.

Πολλοί είναι οι ιδιοκτήτες πολυτελών εξοχικών καταλυμάτων και αστικών ακινητων που μας έχουν εμπιστευθεί την διαχειριση των ακινητων τους διασφαλίζοντας ετσι μια σημαντική απόδοση που τους επιφέρει αυξάνομενα τα έσοδα προσδίδοντας αξία και prestige στο ακινητο τους.

Η Luxlikehome αναλαμβάνει για τους ιδιοκτήτες που δεν έχουν τον χρόνο, ή τη γνώση και που θέλουν ωστόσο το ακίνητο τους να μη παραμένει ανεκμετάλλευτο, να διαχειριστεί αυτό το ακίνητό  με τον καλύτερο τρόπο.

Παρεχουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες, αναλαμβάνοντας την πλήρη εκπροσώπηση του ακινήτου σας στους εν δύναμη πελάτες και στους διαδικτυακούς συνεργάτες μας.

Στην Luxlikehome αναλαμβάνουμε την επαγγελματική  φωτογράφηση  του ακινήτου, την διαχείριση των κρατήσεων στο δικό μας site αλλα και σε πολλά διεθνή sites και πλατφορμες όπως booking, Tripadvisor, κ.α.

Η υποδοχή των πελατών, η ενημέρωσή τους, η παράδοση των κλειδιών, η καθαριότητα και η ανάδειξη του ακινήτου σας είναι δική μας υπόθεση.

Τα ακίνητα που διαχειριζόμαστε είναι υψηλού επιπέδου και προσφέρουν άνεση και πολυτέλεια στους επισκέπτες.

Κάνουμε προσεκτικά την επιλογή τους, όσον αφορά την εμφάνιση, τις δυνατότητες τους, την τοποθεσία τους, γιατί θέλουμε να παρέχουμε στους επισκέπτες την απόλυτη επιλογή για τις διακοπές τους.

Οι επισκέπτες ενημερώνονται απο εμας για το πως και που θα περάσουν υπέροχα, προτείνοντάς τις καλύτερες επιλογές για τις πιο αξέχαστες διακοπές.

Οργανώνουμε δραστηριότητες και παρέχουμε οποιεσδήποτε πρόσθετες υπηρεσίες μας ζητηθούν.

Στόχος μας είναι η επιβράβευση του καταλύματος σας, μέσα από τις κριτικές των πελατών μας, οι οποίοι θα εκτιμήσουν τις υπηρεσίες μας ικανοποιώντας τις προσδοκίες τους. Με τελικό γνώμονα πάντα να τους δημιουργήσουμε αναμνήσεις για μια ζωή.
Λίστα ενημέρωσηςΑσφαλείς και γρήγορες συναλλαγές μέσα από το περιβάλλον της τράπεζας Alpha Bank

banks
Login-iconLogin
Με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης
active³ 5.2 · IPS κατασκευή ιστοσελίδων · Όροι χρήσης